fbpx

Rappauskauppa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Rappauskauppa myy ammattikäyttöön suunniteltuja rappaustarvikkeita.

Rappauskaupalle toteutimme kotisivut, verkkokaupan, ulkoasun suunnitelun, sähköpostisuoran sekä laskutusjärjestelmän. Rappauskaupan sivu toimii landerina jossa prospekti on tarkoitus konvertoida asiakkaaksi. Rappauskauppaan ajetaan liikennettä sähköpostisuorien avulla. Kotisivuille tullessaan on asiakkaan edessä heti iso yhteydenottolomake jolla keratään soittolistaa myyjille. Asiakas voi myös tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta.

Verkkokauppaan on integroitu ja koodattu täysiverinen laskutusohjelmisto, jolloin asiakkaalle saadaan lähetettyä lasku heti kun tuotteet on toimitettu. Laskutusohjelmisto toimii myös automaattisten huomautuskirjeiden lähettäjänä sekä myyntireskrontrana.

Sähköpostisuoran takana on integroitu analytikka jolla saadaan tarkka tieto sähköpostisuoran tehosta. Mm. Kuka sai viestin perille. Kuka avasi sen. Kuinka monta kertaa hän avasi sen. Klikkasiko hän siinä olevia linkkejä. Välittikö hän sen eteenpäin.

Rappauskauppaan on integroitu myös CRM-Järjestelmä. Automatisoimme asiakaskäyttäytymisen merkinnän CRM -järjestelmään. Kun asiakas avaa sähköpostisuoran, tai klikkaa siinä olevaa linkkiä kotisivuille, tulee CRM -järjestelmään automaattinen merkintä (liidi), jolloin myyjien on helppo reagoida ja priorisoida kuumiin prospekteihin.

Ominaisuudet:

  • Kotisivu
  • Verkokauppa
  • Sähköpostimarkkinointi
  • CRM
  • Analytiikka

Valikko

Kommentoi artikkelia