fbpx

DELINGUA
tarjous!

Kiitos tapaamisestamme.

Alla tarjoukseni pohjautuen keskusteluumme sekä tekemääni selvitykseen.

Tarjous on kolmiosainen, ja olen jaoitellut jokaisen osan erikseen

Lähtötilanne

Delingua on päivittänyt kotisivut 2017 Drupalista Worpressiin.

Aikaisemmin Delingua sijoittui hyvin (ensimmäinen tai toinen sija) Google hakutuloksissa. 2018 alun jälkeen jotain kuitenkin tapahtui ja sijoitus tippui huomattavasti. Mm.  kilpialijoiden aktivoiduttua hakukonoptimoinnissa.

Yrityksellä on peruskäsitys hakukenoptimoinnista. Syvenpää tukea kuitenkin kaivataan, jotta orgaanista näkyvyyttä hakutuloksissa saataisiin nostettua. Lisäksi tarvetta on sisäiselle ”SEO-kääntäjien” koulutukselle.

VAIHE 1 - WP teeman Päivitys

WordPress

Worpress teemanne ei ole hakukoneoptimointia tukeva. Teemassanne on liikaa arvailuja jotka saattavat olla vahingollisia hakukonenäkyvyyden kannalta.

Etusivu ei ole muokattavissa ja täten emme saa siitä täyttä hyötyä irti, lisäämällä vaadittuja elementteja parantaaksemme hakukonenäkyvyyttänne.

Lisäksi nykyisen teeman takia olette täysin riippuvaisia ulkopuolisesta tahosta ja yksinkertaiset muutokset vaativat laskutettavaa työtä, joka pitäisi olla nykypäivänä sellaisenaan mahdollista tehdä inhousena.

Vaiheena 1 – Luomme teille uuden teeman joka tukee hakukoneoptimointia.

Toimitusaika 5 arkipäivää

Tarjoushinta: 650€ + alv

Nykyisen ilmeen säilyttäminen

Teema päivitetään muistuttamaan nykyistä ulkoasuanne. Asiakkaanne tunnistavat teidät myös jatkossa, eikä isoja ulkonäöllisiä muutoksia tule.

Hakukoneteknisesti toimiva

Hakukoneteknisesti toimiva sivusto on nopea, oikeat tagit ovat oikeilla paikoillaan, sivustoa on helppo käyttää ja vierailija koukutetaan viihtymään siellä pidempään.

Yksinkertaisempi teema​

Teknisesti teema yksinkertaistetaan ja täten tiedämme varmasti sen soveltuvuudesta hakukoneoptimointiin, eikä hakuneoptimointiin vaikuttavia virheitä ole koodissa. Yksinkertaistaminen vaikuttaa myös latausnopeuteen.​

Tuki ja turva aina saatavilla

Asiakkaanamme ette jää koskaan yksin, tuki ja turva on aina sähköpostin, Whatsapin tai puhelun päässä - oli pulmatilanne mikä tahansa. Vastausaika on maksimissaan yksi arkipäivä - Yleensä vatauksen saa reaaliajassa.

Helppokäyttöinen editori

Etusivulla ongelma on vanhanaikainen ja ulkoista osapuolta vaativa editori, mikäli isompia muutoksia halutiin. Lisäksi nykyiseltään etusivusta ei saa täyttä hyötyä irti hakukoneoptimointia silmälläpitäen. Asennamme yksinkertaisen ja helppokäyttöisen editorin, jolla ylläpito on jatkossa huomattavasti helpompaa.

Sivuston suorituskyky

Tällä hetkellä sivusto latautuu standardeihin nähden aivan liian hitaasti. Pakkaamme sisältöä ja otamme välimuistia hyödyntäviä toimia käyttöön. Lisäksi suuret kuvat muokataan pienemmiksi. Asennamme scriptin jonka ansiosta myös jatkossa kuvakoot muokataan hakukoneystavallisiksi suoraan ohjelmistossa.

VAIHE 2 - HAKUKONEOPTIMOinti

SEO

Kilpailija-analyysi – Etusivu – Valikot

Suurimpana ongelmana näen etusivun puuttellisuuden sekä valikoiden optimoimmin.Tätä tukee kilpailija-analyysi, jossa selvitetään, että mitä kilpailijat tekevät ja miten sitä tekemistä vastaan reagoidaan.

Ehdotan ,että rakennan teille etusivun sellaiseksi, kuin se hakukoneoptimointia parhaiten tukee sekä viilaan valikot kuntoon. Dokumentoin nämä toimenpiteet kattavasti, jotta teille jää osaaminen ja ymmärrys, että miksi tehtiin ja mitä.

Toimitusaika 5 arkipäivää

Tarjoushinta: 850€ + alv